UUDISED

HC Kehra käsipalliklubi võitis 2020. aasta karikavõistlused

Viimati 2015. aastal karikavõitjaks tulnud HC Kehra vastaseks oli igipõline rivaal Põlva Serviti, kes alistati põnevas kohtumises karistusvisete järel 32:31.

HC Kehra toetus peamiselt David Mamporia väravatele, kes oli ka 11 väravaga meeskonna resultatiivseim. Danil Gumianov ja Vladyslav Naumenko lisasid mõlemad viis väravat.  Väravas tegutses hiilgavalt Viktor Nikolajev, kelle tõrje karistusvisete seerias tõi ka otsustava võidu. Põlvalaste täpsemad olid Celminš seitsme ning Muuga ja Anatoli Tšezlov nelja tabamusega.

Peatreener Mart Raudsepp kommenteeris karikavõitu järgmiselt: “Tunnistan ausalt – ärkasin hommikul ja sisetunne ütles, et me võidame. Huvitav mäng, kus me normaalajal kordagi ei juhtinud. Avapoolajal lasime Servitil liigselt kiirrünnakuid joosta, aga teisel saime kaitse pidama ja Nikolajev aitas samuti. Emotsioon on võimas – igapäev ju Eesti karikat ei võida!”

HC Kehra käsipalliklubi soovib tänada kõiki oma toetajaid ja fänne, kellel on hindamatu roll karikavõidu puhul!

2020. aasta karikavõitja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper koosseis: Mihkel Vaher, Indrek Normak, David Mamporia, Steve Luks, Danil Gumjanov, Viktor Nikolajev, Artjom Buš, Janar Mägi, Sigmar Seermann, Siim Normak, Tanel Vilks, Dmõtro Jankovski, Vladislav Naumenko, Anton Barouski, Sergio-Silver Kreegimaa. Treenerid ja esindajad Mart Raudsepp, Jaan Kauge, Priit Pajus, Roel Pedanik, Margus Nõlvak, Rene Kaalo.

Facebook
Email
Twitter