Uudised

HC Kehra otsib füsioterapeuti, ÜKE treenerit ja noortetreenerit

Seoses tegevuse laiendamisega ootame oma ägedasse perekonda üldfüüsilise ettevalmistuse treenerit, füsioterapeuti ning noortetreenerit.

– Üldfüüsilise treeneri põhiülesandeks oleks koostöös klubi peatreeneriga HC Kehra esindusmeeskond algavaks käsipallihooajaks ette valmistada. Samuti hooaja jooksul regulaarsete üldkehaliste treeningute läbiviimine ning treeningplaanide koostamine vastavalt hooaja mängudegraafikule.

– Füsioterapeuti, kes vastutaks mängijate taastumise eest ning vigastuste tekkimisel määraks mängijale vastava taastusravi. Töö sobib ideaalselt ka füsioteraapia tudengitele, kellel on vaja ametialast praktikat.

– Noortetreeneri põhiülesanne on treeningute läbiviimine noortegruppidele vanuses 5-16. Varasem kokkupuude käsipallivaldkonnas tuleb kasuks, kuid pole esmatähtis. Hindame kandidaadi suhtlemisoskust, aja planeerimist ning paindlikkust. Vajalik oleks varasem töökogemus lastega töötamisel. Töö sobib ideaalselt ka kehakultuuritudengitele ning vastav väljaõpe toimub klubi poolt koha peal.

Oleme ambitsioonikas käsipalliklubi, kes saab peagi 30 aastaseks. Osaleme nii meeste kui ka naiste Eesti meistri -ja karikavõistlustel, kõikidel noorteklassi võistlustel ning meeste esindusvõistkonnaga ka Balti liigas. Kehra asub Tallinna külje all, veidi üle 30 minuti rongisõidu kaugusel pealinnast. Klubil on olemas oma täismõõtmetes spordi –ja jõusaal, kogukonda ühendav spordipubi ning aktiivne fännklubi. Klubi liikmeid on kokku ca. 250. Kogukonnatunne on meie jaoks väga tähtis ning kõik meie klubi liikmed on osa suurest perest. Klubi väärtused võtab kokku meie slogan – „HC Kehra – Sinu teine pere“. Klubi tegevusi tutvustavad videod:

HC Kehra – Sinu teine pere

Mis see on, mis toob lapsed käsipalli trenni? Ja mis neid siin hoiab? Need on meie inimesed ja #spordirõõm, mis tekib. Oleme kui üks pere. #hckehra #käsipallonägeKui soovid, et ka Sinu laps saaks sellest osa, vaata www.hckehra.ee

Posted by HC Kehra on Neljapäev, 21. märts 2019
HC Kehra – Sinu teine pere
HC Kehra SUPERNAISED

Lõppenud on maailma esimese HC Kehra naiskonna ajalooline esimene hooaeg! Mida see meile näitas? Et tegemist on tõeliste SUPERNAISTE- ja NEIDUDEGA, kellel on päriselt SUPERVÕIMED! Vaata videost, millised need on! Sel korral jäid videost välja Lili-Marleen Püi, Merili Heinla ja Marili Alle, aga neil on ka supervõimed – lõbus visadus, julge inspireerija punapäine usinus. Ja kõik need supervõimed on kokku kõlama pannud SUPERTREENER Kaupo Liiva! Aitäh teile ja edu uuel hooajal!#käsipallonäge#hckehra#supernaised#supervõimed#spordirõõmVideo valmis koostöö meie superabilise Alari Jüriööga!

Posted by HC Kehra on Neljapäev, 18. aprill 2019
HC Kehra SUPERNAISEDw

Oma CV ja lühike motivatsioonikiri palume saata aadressil info@hckehra.ee või roel.pedanik@hckehra.ee. Lisainfot saab ka numbrilt 57853141. Tööle asumise aeg üldfüüsilise ettevalmistuse treeneril on juuli lõpp 2019. Füsioterapeuti ja noortetreenerit ootame 2019 augustis. Kandideerimise tähtaeg on 14. juuli 2019.

Sobivale kandidaadile pakume erialast täiendkoolitust, tasuta sportimisvõimalusi, ägedaid tiimiüritusi ning head töötasu, mis sõltub kvalifikatsioonist ja varasemast töökogemusest.