Uudised

Naiskond alustas aastat napi kaotusega SK Tapale

Naiste meistrivõistluste kodumängus SK Tapa vastu pidime seekord tunnistama vastaste kõige napimat, 28:27 (15:12) paremust. Mäng oli väga pingeline ja võitluslik, mida näitab ka Tapa naiskonna teenitud 2 punast kaarti. Põnevus säilis kuni lõpuminutiteni, kui seisul 24:28 viskasime 3 vastuseta väravat, kuni mänguaeg sai läbi. Peatreener Kaupo Liiva kommentaar: “Jääb kripeldama, et võitu või vähemalt viiki ei tulnud, kuid tulime peale poolaega hästi mängu tagasi ja naised võitlesid väga tublilt. Rünnakul paistis silma võistkonna resultatiivseim Karina Adissova ning Karina Mere, kes töötas hästi ka kaitses. Väravavaht Veronika Fomina tegutses ka väga sümpaatselt.”

HC Kehra resultatiivseim oligi varem mainitud Karina Adissova 8 väravaga, Karina Mere toetas 6 tabamusega. Kokku viskas meie poolelt vähemalt ühe värava koguni kaheksa mängijat.

Järgmise mängu peame juba 19.01 kell 12:30 Mesikäpa hallis AMV House/Põlva SK vastu.