Uudised

Läheme jõulupausile vastu tabeli liidritena

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper lõpetas 2018 aasta väga olulise võiduga valitsevate meistrite Põlva Serviti vastu. Eriti märkimisväärne oli Mesikäpa hallis toimunud mängu teine poolaeg. Kui esimene poolaeg näitas Kehra poolt vaadates kaotusseisu 11:19, siis teisel poolajal saavutati tugeva kaitsetöö arvelt koguni 22:8 võit! Mängu lõppseis tablool näitas seega HC Kehra võitu tulemusega 33:27. Üleplatsimees oli Janar Mägi, kes pommitas vastase väravavõrku koguni 13 korda. Eduka teise poolaja tegi ka Dmitri Yankovski, kes toetas Mägi seitsme väravaga. Uvis Strazdinš oli paremalt äärelt täpne kuuel korral. Meeskond mängis väga ühtlaselt, kuid võtmepunkt oli tugev ja ennastsalgav kaitsetöö. Meeskonna treener Kaupo Liiva sõnas samuti, et mängu edu tõi enesekindlam tegutsemine ründes ning agressiivne kaitsetöö.

Kokkuvõtvalt lõpetati 2018 aasta seega 8 võidu ja ühe viigiga. Nüüd on meeskond jõuluootuses ning järgmine mäng on 17. jaanuaril 2019 kui mängime taas Mesikäpa hallis, kuid seekord Põlva Coop’i vastu.

Tabeliseis 19.12 seisuga (HC Tallinn 1, Coop Põlva, SK Tapa, HC Viimsi/TM – kõigil 1 mäng varuks):

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper           17 punkti
Põlva Serviti                                            13 punkti
HC Tallinn 1                                            12 punkti
Viljandi HC                                              9 punkti
Coop Põlva                                              8 punkti
SK Tapa                                                   4 punkti
Aruküla/Audentes                                   4 punkti
Viimsi/Tööriistamarket                           1 punkt