Uudised

Käsipallihooaeg algas nii mõnegi üllatusega

Käsipalli meistrivõistlustel on kõigil meeskondadel mängitud kolm vooru. Täiseduga, ehk kolme võiduga, jätkab vaid HC Tallinn ning kohe nende taga jälitavad turniiritabeli tippu HC Kehra ning Põlva Serviti meeskonnad, kes tegid teises voorus tulise viigimängu.

Esikolmiku järel tulevad Põlva Coop, Viljandi HC ning Aruküla/Audentese meeskonnad, kel kõigil on ühe võidu kõrval kaks kaotust. Suure üllatuse pakkus Aruküla/Audentese meeskond, kes alistas võõrsil mullust kolmanda koha omanikku Viljandi HC 26:25.

Liigatabelis kahte viimast kohta hoiab HC Viimsi/Tööriistamerket ning SK Tapa, kes kahe kaotuse kõrval mängisid omavahelises mängus viiki. Põneva lahingu saatus oli lõpusekunditel veel SK Tapa teha, kui neil oli kasutada viigiseisul 7 meetri karistusvise, kuid iroonilisel kombel tõrjus endine Tapa väravavaht Viimsi väravas otsustava viske!

Pärast kolme vooru juhib liiga resultatiivsustabelit Rauno Kopli (Aruküla/Audentes) 17 väravaga, parim HC Kehra mängija on David Mamporia 14 tabamusega.

HC Kehras on hästi meeskonda sisse sulandunud pärast kaheksat hooaega uuesti kodumaal mängimas Janar Mägi, kelle jõud ja mängutarkus on suureks eeskujuks meeskonna noormängijatele. Samuti on näidanud end väga heast küljest uued vasakukäelised leegionärid Uvis Strazdinš ning Andrei Vakhnovich. Hästi on mängujuhi koha peal esile tõusnud noor Kehra kasvandik David Mamporia. Meeskond vajab veel küll kokkumängimist ja platsil üksteise mõistmist, kuid motivatsioon on kõigil kõrgel.