Uudised

Edukas nädalavahetus HC Kehra noorte jaoks!

Sel nädalavahetusel olid meie noored käsipallurid võistlustules mitmel rindel! Toimus Tapa karikas 2005-2007 sündinud poistele ning samal ajal toimus ka Kehra Spordihoones sõprusturniir kuni 16 aastastele noormeestele, kus lisaks meile võtsid osa SK Tapa ning Soome klubi Riihimäki Cocksi noormehed.
Tapa karikal saavutas 2007 sündinud poiste võistkond esimese koha! Võistkonna parimateks mängijateks tunnistati Martin Lepik ja Susan Soikka. 2005 sündinud poisid mängisid samuti väga südikalt, mida tasustas kõrge teine koht. Võistkonna parimateks mängijateks tunnistati Oskar Luks ja Alvar Soikka.
Mõlema vanuseklassi treener Indrek Lillsoo kommentaar: “Mängiti väga võitluslikult ja edukalt. Heameelt teeb 2007 aastal sündinud noorte tulemus, kuna suurt käsipalli mängiti alles esmakordselt. 2005 sündinud poisid jätsid samuti väga hea mulje, kui finaalis jäädi alla vaid HC Tallasele.”
Alla 16 aastaste sõprusturniiril Kehras pidasid meie noored 2 tulist mängu. SK Tapa vastu tuli seekord vastu võtta kaotus ning Soome klubi Riihimäki Cocksi vastu saavutati võit. Treener Janar Mägi kommentaar: “Meie noormeestel on palju potensiaali saamaks edukateks käsipalluriteks. Tegutseti meeskondlikud ja igal mängijal on meeskonnas oma roll.”