Uudised

Käsipalliklubi HC Kehra lõpetab koostöö Uku-Tanel Laastuga

Käsipalliklubi HC Kehra lõpetab koostöö Uku-Tanel Laastuga 

Alates tänasest lõpetab HC Kehra esindusmeeskond koostöö Uku-Tanel Laastuga. Eesti juhtiv käsipalliklubi jätkab treenerite Mart Raudsepa ja Kaupo Liiva juhtimisel meeskonna arendamist, uuest hooajast on plaanis värvata uusi tipptegijaid Eestist, võimalusel ka välismaalt. 

Tänavusest hooajast on HC Kehra/Horizon Pulp&Paper esindusmeeskonna treenerite pingil noored ja ambitsioonikad treenerid. Enne hooaja algust koostati detailne analüüs mängujoonisest, räägiti kõikide mängijatega nende rollist meeskonnas, ühistest väärtustest, treeningkultuurist, eeskujust noortele ja eesmärkidest tiitlivõistlustel. Üheskoos nõustuti uute treenerite poolt esitatatud visiooni ja uute väljakutsetega, samuti tingimuste, meeskonna koosseisu ja taustajõududega.

Koostöö Uku-Tanel Laastuga lõppeb seoses erineva arusaamaga meeskonnatööst ja ühistest väärtustest – need on teemad, mis on koos heade sportlike tulemustega võrdselt olulised. ”Uku-Tanel on end tõestanud andeka spordimehena ja täname teda senise pikajalise koostöö eest HC Kehraga. Üheskoos oleme kogenud tõeliselt ilusaid spordihetki,” ütles HC Kehra juhatuse liige Rene Kaalo.

1991. aastal loodud käsipalliklubi HC Kehra on oma tegutsemisaastate jooksul olnud edukas nii Eestis kui Baltikumis. Eesti ühe juhtiva käsipalliklubi eesmärkideks on Eesti käsipallikultuuri arendamine ja töö noortega, pakkudes järelkasvule läbi esindusmeeskonna läbimurret tippkäsipalli.

Rene Kaalo
juhatuse liige | HC Kehra
+372 5274128
rene.kaalo@hckehra.ee
Spordiklubi Kehra Käsipall MTÜ
Tel: +372 5274128
Spordi 2b, 74306 Kehra
http://www.facebook.com/hckehra
info@hckehra.ee