Uudised

HC Kehra noored on 2017 Eesti meistrid

Eesti meistrivõistlused noormeeste C vanuseklassis toimusid kahes etapis. Esimene etapp mängiti jaanuaris ja teine aprillis. Üheksa meeskonda mängisid omavahel üks kord läbi turniirisüsteemis, A-finaalis jätkasid viis paremat ja B-finaalis ülejäänud. Eesti meistriks krooniti HC Kehra!!!

Turniiri parim mängija Sigmar Seermann. Turniiri parim väravavaht Vitali Semenkov. Mõlemad Kehra poisid.

Peatreener Kaupo Liiva: “Poisid olid tublid ja tegime kõva turniiri kahe võistkonnaga. Esimene võistkond on juba selles vanuseklassis teist korda meister ja karikavõitja. Kehra teine võistkond koosnes noorematest poistest ja ka nemad võtsid sellel turniiril maksimumi ehk siis 7. koha. Positiivne on veel see, et võistkondi on palju ja kutid saavad häid mänge. Kehra esimesel võistkonnal tuli ka selles vanuses esimene kaotus Viljandi Spordikooli vastu, mis andis neile hea õppetunni, et kuigi tiitel tuli koju, tuleb veel kõvasti trenni edasi teha. Teised võistkonnad andsid hoiatuse, et järgmine kord nad enam nii lihtsalt meile seda tiitlit ei anna”

Edu ja loodame, et HC Kehra esindusmeeskond HC Kehra Horizon Pulp & Paper toob sel hooajal ühe suure tiitli veel Kehrasse!!