Uudised

HC Kehra C klassi meeskond juhib 2017 aasta Eesti meistrivõistluseid

Sel nädalavahetusel toimus noormeeste C (2002 ja nooremad) vanuseklassi Eesti käsipallimeistrivõistluste esimene etapp Viimsi kooli spordikeskuses. Üheksa meeskonda mängivad üks kord omavahel läbi turniirisüsteemis. Pärast põhiturniir mängivad 1.-5. Koha saavutanud meeskonnad taas ühe korra omavahel läbi. Põhiturniiril 6.-9. Koha saavutanud meeskonnad mängivad samuti ühe korra veel omavahel turniirisüsteemis läbi. Võistluste teine etapp toimub 28.-30.aprill 2017 Põlvas, Mesikäpa Hallis.

Pärast esimest etapp on tabeliseis järgmine:
1. HC Kehra esimene meeskond 12 punkti
2. SK Tapa 11 punkti
3. Viljandi Spordikool 10 punkti
4. Põlva Spordikool 7 punkti
5.-7. HC Viimsi 4 punkti
5.-7. Valga Käval 4 punkti
5.-7. HC Tallas 4 punkti
8. HC Kehra teine meeskond 2 punkti
9. HC Tallinn 0 punkti

handball.ee