Uudised

HC Kehraga liitus uus noortetreener – Kai Utt

kai-utt-pilt

Alates sellest hooajast liitus HC Kehraga uus noortetreener Kai Utt. Kai on ka ise tegelenud pikalt käsipalliga ja mängib hetkel Põlva naiskonnas. Kai on HC Kehra noortetreeninguga tegelenud juba viimased 3 kuud ning uurime kuidas tal läinud on.

K:. Kust sa pärit oled ja miks otsustasid tulla elama Kehrasse?

V: Olen pärit Põlvast. Kehrasse leidsin töökoha ning töötan Kehra Velko AV-s kinnisvarahaldurina.

K: Millega tegeled vabal ajal? Kuidas hoiad ennast vormis?

V: Vaba aega üritan veeta võimalikult palju pere seltsis. Lisaks mängin käsipalli ja osalen Eesti Meistrivõistlustel Põlva SK/Toode naiskonnas. Põlva SK/Toode naiskond alustas Eesti  Meistrivõistluseid võiduga HC Tallinna üle.

K: Miks sa otsustasid hakata HC Kehra noortetreeneriks?

V: Ilmselt uudishimust, sest ma olen üles kasvanud käsipallitreenerite peres. Mõlemad mu vanemad on pikaajalised käsipallitreenerid ning mõtlesin ka ise seda ametit proovida. Lisaks meeldib tegeleda lastega ja üritan neile edasi anda seda, mida olen ise käsipallist õppinud.

K: Kuidas on esimesed 3 kuud noortetreenerina möödunud?

V: Peab ütlema, et uskumatult hästi, sest lapsed on mind omaks võtnud ja see annab indu edasi tegutseda. Organiseerisin tüdrukutele esimese välisturniiri Soome Aktia Atlas Cup’le ja see tekitas palju elevust ja ootusärevust. Loodan, et kogu hooaeg läheb sama põnevalt, kui need esimesed kuud.

K: Kas hingelt oled Põlva Serviti või HC Kehra poolehoidja?

V: Ma vastan nii, et provokatiivsetele küsimustele ei vasta. Olen Põlvast pärit ja loomulikult on hing Põlva poole, aga see ei takista mul kaasa aitamast HC Kehra arengule. Me kõik pingutame ühise eesmärgi nimel, et Eestis käsipall areneks.

K: Mida soovid selleks hooajaks HC Kehra fännidele?

V: Kindlat meelt, et olla oma võistkonna tulihingeline fänn igal perioodil.

HC Kehra käsipalli juhatus soovib Kaile sihikindlust ja kannatust. Loodame, et Kehra lapsed võtavad Kai omaks ja arenevad tema käe all tublideks käsipalluriteks.

Carmen Kaalo

HC Kehra marketing