Uudised

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlused

13103415_807243112744227_2589278868751710812_nTeisipäeval selgus viimases, HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ja Viimsi/Tööriistamarketi vahelises, heitluses Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste pronksmedali võitja. Kolmanda kohtumise järel osutus, üsna tiheda rebimise järel, võitjaks HC Kehra kui suutis teisel poolajal tulla välja neljaväravalisest kaotusseisust.

Kehra resultatiivseim oli 7 väravat visanud Uku-Tanel Laast. Indrek Normak lisas 5 ning Kaspar Lees ja Siimo Tänavots 3 tabamust.

2016 Eesti meistrivõistlused mehed meistriliiga käsipallis
Lõppjärjestus:
1. Põlva Serviti
2. Viljandi HC
3. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper
4. Viimsi/Tööriistamarket
5.-6. Aruküla SK
5.-6. SK Tapa
7. Audentes

Hooajale tervikuna tagasi vaadates, valdasid peatreener Indrek Lillsood kahetised tunded: “Esimesel poolaastal toimis kõik üle ootuste hästi ja saime karika ka kätte. Karikavõit kruttis meie ootused üles, aga selge on see, et hooaja teise poole ja eriti play-off’i rikkusid vigastused. Vasakukäelised olid meil mängust väljas see lõi meil mänguplaani sassi.” Selge on aga see, et meeskond andis endast parima ja nagu öeldakse, siis päevad pole vennad. Järgmine hooaeg pingutame veel rohkem ja tulevad veel paremad tulemused!

HC Kehra käsipalliklubi tänab kogu südamest kõiki oma fänne ja poolehoidjaid, nii suuri kui väikeseid, kogu toetuse eest. See on topelt tänuväärt kui näed, et platsi ääres on inimesed, kellele läheb korda, mida meeskonnana teeme ja mille nimel vaeva näeme. Sügav kummardus kõikidele ja loodame uuel hooajal teid taas meie kõrval seismas näha!

 

HC Kehra meeskond