Uudised

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste poolfinaalmängud

_MG_7856Viimastel nädalatel on HC Kehra mehed rinda pistnud meistrivõistluste poolfinaalmängudega. Selja taga on kolm kohtumist, millest ühe suutsime realiseerida kuid kaks võitu tuli paraku vastastele loovutada. Teisipäeval toimunud kolmandal kohtumisel, läks Viljandi HC seeriat juhtima 2:1, kui sai kodusaalis Kehrast jagu 25:22 (12:9).

Neljapäeval selgub Kehra spordihoones meeste edasine käekäik, kus kell 18:30 mängitakse seeria neljas mäng. Kindlasti ei tee Kehra seda mulkide jaoks lihtsaks ja tuleb tõeline põnevuslahing. “Neljapäeval tuleb leida need mängijad, kellel on hea päev ja kellel pole,” sõnas Kehra peatreener Indrek Lillsoo. “Kui eelmise mängu alguses nappis mängijates sportlikku viha, siis homme ei tohi sellist viga enam lubada. Teeme seeria lõpetamise Viljandi jaoks väga raskeks ja loodan, et lausa võimatuks.”

11-kordne Eesti meister Kehra jäi meistrivõistluste finaalist viimati eemale 2010. aastal. Loodame, et jõuvarud on kogutud ja selle kordumist tunnistama ei pea! Tule saali kohale või vaata mängu küberruumist, sest postimees.ee kannab üle!