Uudised

Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste veerandfinaalmängud

b0o5ljzq.imrKuigi HC Kehra meeskond seekord Balti käsipalliliiga nelja parema hulka ei pääsenud, ei saa veel jalgu seinale visata ja tuleb keskenduda Eesti meeste meistrivõistlustele. Hetkel on meeskonnal käsil tõsine ettevalmistus periood play-off mängudeks. „Meie eesmärk on meistritiitel ja see tähendab pikka ning rasket play-off mängude kadalippu“, kommenteerib eelseisvat HC Kehra peatreener Indrek Lillsoo. Juba järgmisel teisipäeval toimub Kehra spordihoones, algusega 19.00 esimene veerandfinaali kohtumine SK Tapaga, teise kohtumise peame võõrsil 14.04, algusega 19.00 Käsipallimeistriliiga veerandfinaalmängud mängitakse kahe võiduni.

Veerandfinaalile astub meie meeskond vastu vahetute raskete treeningute pealt ning loodetakse kahe võiduga sellest välja tulla. HC Kehra peatreener hindab eelseisvaid veerandfinaalmänge positiivse noodiga: „Teatud mõttes on isegi hea veerandfinaale mängida, sest muidu tekib liiga pikk mänguvaba periood vahele. Saame nende mängudega kontrollida meeskonna valmisolekut. Tähtis on füüsiliselt ning vaimselt selle jaoks valmis olla“, sõnas ta.

Esimene veerandfinaal

12.04.16 19:00 Kehra Spordihoone HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – SK Tapa

14.04.16 19:00 Tapa Spordikeskus SK Tapa – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper

ja vajadusel

18.04.16 19:00 Kehra Spordikeskus HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – SK Tapa