Uudised

Balti liiga veerandfinaalmängude esimene kohtumine Riihimäe Cocksiga

Täna peeti Anija Valla spordihoones Balti liiga veerandfinaalmängude esimene kohtumine HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi ja Riihimäe Cocksi vahel. Veerandfinaalmängude järel selguvad need meeskonnad, kes pääsevad mängima finaalnelikusse.

Põhiturniiril A-alagrupis neljandaks platseerunud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper sai veerandfinaaliks raske vastase, sest Riihimäe Cocks läbis B-alagrupi kaotuseta. Lisaks kindlustati Soome liiga põhiturniiri võit, kui neljapäeval purustati võõrsil Åbo IFK 49:22. Mullu kohtusid Kehra ja Cocks põhiturniiril kaks korda ning siis alistas Eesti klubi Soome meistri kodus 33:26 ning sai teises mängus tehnilise võidu.

Tänases kohtumises alistas võõrsil mänginud Riihimäe Cocks kodus HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 4 punktiga. Mänguseis näitas heitluse lõppedes tablool 30:34(12:20). HC Kehra peatreener on mängu tulemusega pigem rahul kuid nendib:” Kaitsetegevus ja väravavahtide töö esimesel poolajal ei olnud nii hea, see mäng oli meie jaoks algselt liiga kiire.” Samas võib öelda, et HC Kehral on meeskonnana siiski nii palju kogemust, et lugeda vastase stiili ja mängutehnikat. Teisel poolajal läks HC Kehral juba hulga paremini. “Kui korralikult mängida, siis on Riihimäe Cocks täiesti võidetav meeskond. Nõrga esimese poolaja põhjalt lähme järgmise nädala mängule julgemalt peale. Tänane tulemus on ka ikkagi väga hea, ainult, et skoor oleks võinud olla vastupidi”, naerab  Indrek.

Järgmine kohtumine sama vastasega peetakse seekord Soomes, 19.03 algusega 18.30.