Uudised

Balti Liiga veerandfinaalmängud

2016-03-02_img_4422Eelmisel nädalavahetusel said ühele poole balti liiga alagrupi mängud. Algavates veerandfinaalmängudes ükski eesti klubi teineteisega vastamisi ei lähe. Ehkki meie tiimide vastasteks on Leedu ja Soome meistrid ning värske Leedu karikavõitja, annab tekkinud olukord esmakordse võimaluse, et Final Four’il pallivad kolm Eesti klubi.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: Meie eesmärk on pääs Final Fouri,” kinnitas Lillsoo. “Veerandfinaalis mängime seni võitmatu Cocksiga, aga tunnen, et meil on omad võimalused. Balti liiga tase on võrdsustunud ja kõike võib juhtuda. Tuleb ise teha õigeid asju ja olla mängudeks maksimaalselt valmis.”

Järgmisel nädalavahetusel 12.03 kell 13:00 astub HC Kehra vastamisi soome klubi Riihimäe Cocksiga.

 

 

Balti liiga veerandfinaalides kohtuvad:

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Riihimäe Cocks
Klaipeda Dragunas – Põlva Serviti
Kaunase Granitas-Gaja-Karys – Viljandi HC
Dobele Tenax – Minski SKA