Kõik neli mängu toimuvad A-alagrupis, kus tabeliseis põnev ja esineliku meeskonnad omavahel vastamisi. Kolmapäeva õhtul alistas samas grupis Riia Celtnieks HK Ogre/Miandumi kindlalt 36:23 ja tegi sammukese kvartetile lähemale. SKA-l ja Viljandil on hetkel 8 punkti, kuid Eesti klubil mäng vähem peetud. Järgnevad Dragunas 7 (6-st mängust) ja Kehra 5 (5) punktiga, Celtnieksil on 4 ja Ogre/Miandumil 2 silma (mõl. 6).

Lillsoo: Koondislasteta SKA pole kindlasti nõrk

Laupäevases avamängus on kehralastel kohe vastas viimase kolme aasta Balti liiga tšempion SKA, kes küll päris tugevaimas koosseisus Eestisse ei saabu. Seitse minski armeelast kuuluvad hetkel Poolas peetaval EM-finaalturniiril Valgevene koondisse, kus viimane alagrupist edasi 12 parema hulka pääses.

Kehra peatreener Indrek Lillsoo sõnul ei vähenda puuduvad koondislased SKA ohtlikkust. “Minski klubil on võimas süsteem, hea noortetöö ja puudujatele leitakse alati pea sama tugevad asendajad,” arvas Lillsoo. “Viimati mängis SKA samuti koondislasteta Klaipedas Dragunasega 1:1, seega usun, et ka meil on laupäeval omad võimalused.”

2016. aastal pole HC Kehra/Horizon Pulp&Paper veel võidurõõmu maitsnud. Viimati kaotati Eesti liigas kolmapäeval Servitile 26:30. “Ilmselgelt tahame kõik tagasi võidukursile saada,” kinnitas Lillsoo. “Terve meeskond on ühise eesmärgi nimel väljas, pingutame ühise keele leidmisel ja kui nii läheb, siis eesmärgid ka saavutame.”

Tänavuse hooaja avanädalavahetusel sai Kehra meeskond SKA-st kodusaalis jagu 35:28, ent päev hiljem kaotas Dragunasele võõrsil 24:33. Viimane juhib hetkel Leedu liigat kindlalt 20 punktiga 11-st kohtumisest ja alistas kolmapäeval HC Utena koguni 43:21, kusjuures ukrainlasest leegionär Igor Kopišinski viskas 15 väravat.