Uudised

Kehra peatreener: meil oli suurem tahe

HC_Kehra_peatreener

Aastase vaheaja järel tuli Eesti meeste käsipallikarikavõitjaks HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes alistas Viljandis toimunud finaalkohtumises Põlva Serviti 35:33 (17:12).

Kogu mängu domineerinud, kuid lõpus 2012. aasta karikavõitja Serviti järele lasknud kehralaste resultatiivseimad olid Kaspar Lees 9, Marko Slastinovksi 7 ning Uku-Tanel Laast 6 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Ardo Puna 13 ja Henri Sillaste 5 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: „Saime paremini mängu sisse ja vaheajal tundus, et võit tuleb lihtsalt. Tegemist oli siiski finaaliga ning Serviti pingutas maksimaalselt lõpuni. Seekord oli meil suurem tahtmine ja võitlesime kõvasti. Mänguliselt meeskondadel erilist vahet polnud, aga avapoolajal olime kaitses head.“

Serviti juhendaja Kalmer Musting: „Esimesel poolajal tegime palju tehnilist praaki, mille pealt Kehra teenis kiirrünnakuid. Pärast vaheaega saime kaitse toimima, mis tõi ka meile kiirrünnakuid, kuid Kehra tegutses kokkuvõttes kindlamalt. Meie jaoks oli suureks löögiks see, et väravavaht Eston Varusk haigestus enne kohtumist. Denis Lõokene tegutses küll hästi, kuid oleks võinud kindlam olla.“

Pronksikohtumises sai Põlva/TunMan esiliigaklubide duellis 28:24 (14:13) jagu Põlva Tarbijate Ühistust. Rasmus Käo tõi võitjatele 6 ning Serhi Ljubtšenko kaotajatele 11 väravat.

Põlva/TunMani spordidirektor Romet Oone: „Oleme kolmanda kohaga rahul ning õnnitlused ka Kehrale karikavõidu puhul! Pronksikohtumine kulges meie jaoks raskelt. Meil mäng ei sujunud, eksisime palju ning Ljubtšenko oli pidurdamatus hoos.“

Põlva TÜ juhendaja Kalmer Musting: „Meie noored said finaalturniiri näol nuusutada Eesti tippkäsipalli ja seega täitsime oma eesmärgi. Olen rahul, sest me ei jäänud peksupoisteks. Pronksikohtumises mängitasin kõiki ning see õigustas ennast.“

Toimetas
Ivo Dobkevitsch